Εκτονώσου σε ρυθμούς ZUMBA!!

H Zumba® ενσωματώνει latin και διεθνείς ρυθμούς με εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness. Ουσιαστικά συνδυάζει βήματα από salsa, merenque, reggaeton, samba, hip – hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή!

zumba

Ο στόχος είναι απλός! Θέλουμε να θέλετε να προπονηθείτε, να αγαπήσετε την προπόνηση και να εθιστείτε. Οι φανατικοί της Zumba® επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας και ξοδεύοντας θερμίδες με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον για πάντα!

  Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Οι ρυθμοί που ξεσηκώνουν και οι χορευτικές κινήσεις που απογειώνουν δημιουργούν το πιο απολαυστικό μάθημα που έχετε παρακολουθήσει ποτέ! Απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, σε όλες τις ηλικίες (υπάρχουν ειδικά προγράμματα Zumba® για παιδιά ή για ηλικίες άνω των 50) και η φυσική κατάσταση δεν παίζει κανέναν ρόλο! Οι ρουτίνες περιλαμβάνουν διαλειμματικές προπονήσεις όπου αργοί και γρήγοροι ρυθμοί εναλλάσσονται για να τονώσουν και να σμιλέψουν το σώμα μας, ενώ συγχρόνως καταναλώνουμε από 400 έως 900 θερμίδες. Όλα αυτά δημιουργούν φανατικούς οπαδούς της Zumba®!!!
Εν κατακλείδι, η Zumba® αποτελεί έναν από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης που έχει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα, τόσο στη φυσική και σωματική κατάσταση του ατόμου όσο και στην ψυχολογική ανάταση. Όσοι παρακολουθούν μαθήματα Zumba® είναι «πιστοί» σε αυτά, σε αντίθεση με όσους πηγαίνουν αναγκαστικά στο γυμναστήριο. Παράλληλα, η Zumba® μπορεί να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση για όσους βρίσκονται σε πρόγραμμα απώλειας βάρους και δεν αγαπούν το γυμναστήριο, αλλά ψάχνουν να βρουν ένα διασκεδαστικό χόμπι με το οποίο θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια μείωσης βάρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *