ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRX!

 

Τι είναι το TRX : Πρόκειται για έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές, με τον οποίο μπορείτε να γυμνάσετε όλες τις μυϊκές σας ομάδες και ειδικά τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους. Το TRX είναι ένας τύπος άσκησης που χρησιμοποιεί την βαρύτητα και το βάρος του σώματος με σκοπό να αναπτύξετε δύναμη, ισορροπία, και σταθερότητα του κορμού βοηθώντας σας να αυξήσετε την οστική σας μάζα και να αποφύγετε τραυματισμούς.

trx

Σε ποιους απευθύνεται το TRX : Το TRX απευθύνεται σε κάθε τύπο ασκούμενου από αρχάριους μέχρι προχωρημένους διότι η κάθε άσκηση μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Το TRX είναι ένας τύπος άσκησης που γίνεται σε μικρές ομάδες τύπου personal οπότε οι ασκήσεις που εκτελεί ο κάθε ασκούμενος εξειδικεύονται ακόμα περισσότερο στις ανάγκες και τους στόχους του.

Τι αποτελέσματα να περιμένετε από το TRX : Το TRX είναι ένας τύπος άσκησης που βοηθάει στην ενδυνάμωση των μυών και στην αύξηση της οστικής μάζας. Επιπλέον, το σύστημα αυτό γυμνάζει τον κορμό σε κάθε κίνηση (όταν μιλάμε για κορμό εννοούμε τους μύες που βρίσκονται στα ισχία και την λεκάνη καθώς και τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους). Τέλος, το σύστημα αυτό βελτιώνει την ισορροπία και τον συντονισμό των μυών λόγω της συνεχούς αστάθειας που αναγκάζει το σώμα να βρίσκει διαρκώς την ισορροπία του, ενεργοποιώντας έτσι όλους τους μύες του κορμού.

Αν λοιπόν έχετε βαρεθεί να γυμνάζεστε στατικά χρησιμοποιώντας τα συμβατικά μηχανήματα και θέλετε να δυναμώσετε τους μύες όλου του σώματος σας και να δείτε τους κοιλιακούς σας να αλλάζουν τότε το TRX είναι για εσάς !

                                                              Από τον γυμναστή μας, Λευτέρη Βλαχάκη.!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *