ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ είναι γνωστές αναζωογονούν-ανακουφίζουν και επαναφέρουν την ψυχική και σωματική ισορροπία του οργανισμού.!

DEEP TISSUE MASSAGE (60′)

Το DEEP TISSUE MASSAGE είναι μια εξειδικευμένη τεχνική βαθιάς μάλαξης για το λύσιμο των μυικών σπασμών στην σπονδυλική στήλη(αυχένας,πλάτη,μέση)αλλά και στα άλλα μέρη του σώματος(χέρια,ώμοι,πόδια).Με τη λειτουργική Μυική Επεξεργασία(Μασάζ Βαθέως Ιστού) λύνουμε χρόνιους και όχι μόνο, μυϊκούς σπασμούς που έχουν δημιουργηθεί στο σώμα, από κάποιο ξαφνικό γεγονός π.χ ατύχημα, απότομη κίνηση κ.λ.π, είτε από χρόνιες καταστάσεις π.χ κακή στάση, άγχος κ.λ.π με ήπιο και όχι επιθετικό τρόπο. Έτσι το αποτέλεσμα είναι η επαναφορά των μυών στην αρχική τους φυσιολογική κατάσταση, βοηθώντας τη σπονδυλική στήλη να επανέλθει στην φυσιολογική της θέση.

SWEDISH MASSAGE(45′)

Το SWEDISH MASSAGE θεωρείται το πιο γνωστό και διαδεδομένο μασάζ στην Ευρώπη. Έχει τις ρίζες του σε παραδοσιακές Κινέζικες μεθόδους μάλαξης, τις οποίες προσάρμοσε στο δυτικό μοντέλο ο Σουηδός γιατρός Per Henrik Ling. Το σουηδικό μασάζ αποτελείται από 5 βασικές κινήσεις:

Το ολίσθημα, τη ζύμωση, τις κρούσεις, τις εντριβές, τη δόνηση

Η μάλαξη εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, και στόχος της είναι να αντιμετωπίσει τις μυικές εντάσεις, να βελτιώσει την κακή κυκλοφορία του αίματος, καθώς και την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

NECK MASSAGE(30′)

Το NECK MASSAGE(Μασάζ Αυχένα- Πλάτης), εστιάζεται σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Με ειδικούς χειρισμούς και μαλάξεις εστιασμένες της Πλάτης, του Αυχένα και των χεριών, ο μασέρ αποσυμφορίζει την ένταση και το στρες από τις συγκεκριμένες περιοχές. Ο σύγχρονος άνθρωπος λόγω της πολύωρης καθιστικής του ζωής, της έλλειψης άσκησης και της πολύωρης ενασχόλησης του με τον υπολογιστή, επιβαρύνει συχνά αυτές τις περιοχές, Προβλήματα όπως αυχενικά, πονοκέφαλοι, ημικρανίες κ.τ.λ οφείλονται στη συσσωρευμένη ένταση σε αυτές τις περιοχές.Μαλάσσοντας και αποφορτίζοντας αυτές τις περιοχές, αιματώνεται η περιοχή του αυχένα και της πλάτης, με αποτέλεσμα ολόκληρο το σώμα να νιώθει ξεκούραστο. Μειώνονται οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, επιμηκύνεται η σπονδυλική στήλη και ξεμπλοκάρονται οι μύες της πλάτης, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της στάσης του σώματος (λιγότερη κύρτωση)

FOOT MASSAGE(30′)

FOOT MASSAGE( Μασάζ ποδιών). Τα πόδια μας είναι ένας μικρόκοσμος του σώματος μας. Περιέχουν χιλιάδες νεύρα(72.000 καταλήξεις νεύρων), τα οποία συνδέονται με κάθε όργανο του σώματος, Ελευθερωθείτε από το άγχος και χαλαρώστε μέσω ενός ευεργετικού μασάζ στα πόδια και τις γάμπες, το οποίο μπορεί να κλείσει αρμονικά την θεραπευτική φροντίδα ποδιών.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *