Το Pagratio & Ιστορία

Φιλοσοφία

Το Σεπτέμβρη του 1986, δυο φίλοι, νεαροί γυμναστές, ο Γιώργος και ο Κώστας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε το όραμά μας φτιάχνοντας ένα γυμναστήριο με φιλοσοφία, κάτι πρωτάκουστο για την εποχή.

Έτσι γεννήθηκε το Pagratio Gym, το οποίο φέτος γιόρτασε τα 35α του γενέθλια με πολύτιμη πείρα στις αποσκευές του, μα με το βλέμμα μόνιμα στραμμένο στον εκσυγχρονισμό και τις νέες τάσεις στο χώρο του Fitness. Έμβλημά του οι υγιεινές επιλογές, η διαρκής φυσική άσκηση και η υψηλή ποιότητα ζωής.

Στον αγαπημένο μας χώρο, η φιλία των φοιτητικών μας χρόνων έγινε ακόμη πιο δυνατή, η αγάπη μας για την άθληση άνθισε και πολλαπλασιάστηκε αγκαλιάζοντας έτσι και τα μέλη του γυμναστηρίου μας.

Γίναμε, έτσι, μια μεγάλη παρέα, μια οικογένεια για την οποία η γυμναστική αποτελεί το καλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της…


Το Pagratio Gym σας υποδέχεται καθημερινά στο σύγχρονο, ευχάριστο χώρο του συνδυάζοντας τη γνώση, την εμπειρία, την εξέλιξη με τη φιλοξενία, το σεβασμό και το χαμόγελο. Γνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη σας να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αισθανθείτε καλύτερα, πρωταρχικό μέλημα όλων μας είναι η υγεία του οργανισμού σας, η ευεξία της ψυχής σας και η ικανοποίηση και η αυτοπεποίθηση που προσφέρει ένα καλογυμνασμένο σώμα.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι γυμναστές μας είναι πάντα παρόντες και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να σας κατευθύνουν να ασκήσετε και να ενδυναμώσετε το σώμα σας σωστά και με ασφάλεια.

Στις εγκαταστάσεις μας θα απολαύσετε άριστες συνθήκες εκγύμνασης, σε έναν άρτια οργανωμένο, απόλυτα καθαρό και κλιματιζόμενο χώρο. Παρέχουμε όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και ηλεκτρονικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για κάθε ανάγκη και προτίμηση, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αθλούμενους.

Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε στην πράξη ακράδαντα πως η γυμναστική είναι τρόπος υγιούς ζωής, ένας τρόπος μιας όμορφης και δημιουργικής ζωής. Μέριμνά μας είναι να σας μυήσουμε σ’ αυτόν τον τρόπο ζωής…

Η εμπειρία είναι πάντα της μόδας

σας ενδιαφέρει; Κερδίστε μία δωρεάν προπόνηση στο Pagratio

Κερδίστε δωρεάν προπόνηση

«ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΓΙΗ, ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ … » (Ιπποκράτης)